Футболистът на италианския шампион Ювентус Пауло Дибала, обяви, че вече е

...
Футболистът на италианския шампион Ювентус Пауло Дибала, обяви, че вече е
Коментари Харесай

Звезда на "Ювентус" се справи с коронавируса

Футболистът на италианския първенец " Ювентус " Пауло Дибала, разгласи, че към този момент е възобновен от ковид. Контролен тест на 31 март ще покаже дали той е дефинитивно оздравял, само че аржентинецът побърза да разгласи, че се усеща добре. " Всичко е наред ", написа той в " Инстаграм " под своя фотография от през вчерашния ден. 

Преди 5 дни той разгласи още веднъж в тази обществена мрежа, че е дал позитивен тест за COVID-19, дружно с приятелката си Ориана Сабатини. Тогава той съобщи, че не демонстрира признаци. По-късно обаче двамата са се разболели. " Симптомите са сходни на тези, когато си болен от грип. Усещаш, че настиваш, цялото тяло те боли и чувстваш отмалялост. Нямах тресчица и висока температура. Дробовете ми започнаха да издават странни звуци. После Пауло също се почувства изнемощял ", описа Сабатини.

Дибала е третият футболист на  " Ювентус ", който бе диагностициран с COVID-19 след Блез Матюиди и Даниеле Ругани, който към този момент разгласи, че е изцяло оздравял.

В други клубове от Серия А не престават да оповестяват за болни свои играчи. Вратарят на " Аталанта " (Бергамо) Марко Спортиело стана първият футболист в тима, който е с позитивна проба . Преди дни чиновник на клуба умря от вирусното заболяване. Седми състезател на " Сампдория " пък към този момент е болен от COVID-19 - парагвайският нападател Едгар Барето. Интересно е, че новината заяви пръв парагвайстият дипломат в Италия Роберт Мелгарехо. Той съобщи, че Барето и брачната половинка му са в изолираност, само че се чувствали добре.

И " Фенербахче " разгласи, че футболист на отбора е болен от ковид. Според в. " Сабах " това е немският нападател на отбора Макс Крузе. Продължава лекуването си и най-популярният турски футболен треньор Фатих Терим ( " Галатасарай " ).

В Нидерландия пък умря в резултат на ковид някогашният президент на " Витес " Кес Бакер (76 г.). Той обаче е имал и съпътстващо заболяване - рак на белия дроб.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР